IJSBEKERS

Naast ons vers schepijs in onze ijskar bieden wij u een gamma van potjes bewaarijs aan.

Onze 4 vaste smaken zijn vanille, mokka, chocolade en stracciatella die verkrijgbaar zijn in bekers van 500 ml en 1 L. De andere smaken (speculoos, praliné, nutella, pistache, aardbei, mango, banaan, amarena, passievrucht zijn verkrijgbaar in bekers van 500 ml.

Ons ijs wordt ambachtelijk gemaakt en vereist bijgevolg een rijpingstijd van enkele dagen waardoor een bestelling enkele dagen in beslag kan nemen. Informeer telefonisch naar onze actuele voorraad als u graag snel ijsbekers komt afhalen of laat leveren.

Frisco’s

Onze frisco’s worden met de hand gemaakt van zalig vers roomijs gedompeld in pure gesmolten Callebaut chocolade. Een echt ijsje uit het vuistje! Makkelijk om in de diepvriezer te hebben wanneer er onverwacht gasten komen en u geen dessert hebt voorzien.

We hebben ze voor u in 3 smaken: Classico: vanille roomijs met pure chocolade, Nootjes: praliné ijs met pure chocolade en nootjes., Framboos: frambozenijs met witte chocolade.

.

.

Onze Smaken

ONZE BASISSMAKEN (gans het jaar verkrijgbaar)

Vanille

Onze vanille wordt gemaakt van verse vanillestokken rechtstreeks geïmporteerd vanuit Madagascar.

Chocolade

Pure Callebaut chocolade gesmolten in warme room zal uw ziel troosten en rust brengen.

Mokka

Een frans koffiemerk gesticht in 1878 zorgt nog steeds voor een zachte maar typische smaak in ons mokka-ijs.

Stracciatella

Gesmolten Callebaut chocolade wordt warm gegoten in het draaiende koele ijs en maakt zo de kleine krokante stukjes die knarsen tussen je tanden en smelten op je tong

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ONZE SEIZOENSPRODUCTEN (verkrijgbaar van 01/04 tot en met 31/08)

Aardbei

Verse aardbeien uit Hoogstraten zullen uw tong doen tintelen van plezier.

Banaan

Heerlijke, in de zon gerijpte, banaan gepureerd tot een zachte mousse en vermengd met ons zalig roomijs. Een must voor elke sporter die na zijn inspanning deze ware trofee verdient.

Mango

Deze Aziatische steenvrucht is vooral gekend voor haar zoet-fris aroma. Gepureerd en vermengd met onze volle room komt ze volledig tot haar recht als een zonnig zalfje op je tong dat een glimlach op je gezicht tovert.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ONZE SPECIALS (steeds verkrijgbaar op bestelling vanaf 2 l)

Speculaas

Lotus speculaas heeft ondertussen haar naam gemaakt over gans de wereld. Niet de pasta maar de verse koekjes verwerken we in ons ijs.

Amarena – kers

Deze italiaanse, van oorsprong zure, kers is door marinade in suikersiroop zo zoet dat je tanden er van gaan krullen. Maar voor een Italiaan is een amarena-kers proeven gelijk aan thuiskomen. De smaak brengt je terug naar je vakantieherinneringen en misschien wel je jeugd.

Praliné (hazelnoot)

Als we aan hazelnoot denken, denken we aan Nutella. Maar ook zonder de chocolade is deze noot in roomijs overheerlijk. Deze noot zit vol vitamine E. Je kan dus zonder gene smullen van deze kleinnoot.

Pistache

Zeg geen ‘groen’ bolletje tegen echt ambachtelijk pistache-ijs want dan heb je geen natuurlijke pistache ijs. Roomijs vermengd met echte pistachenoten heeft slechts een licht groene schijn maar zit vol pistachesmaak zoals alleen ware liefhebbers er kunnen van genieten.