IJstaartjes

Onze éénpersoons taartjes bestaan uit 2 soorten roomijs op een krokantje van gepofte rijst en afgewerkt met een ganache.

U kan kiezen uit : Vanilleroomijs met pralinéijs of Vanilleroomijs met Amarenaroomijs (zoete kersen)

Afbeelding kan afwijken van werkelijke creatie

Weckpotjes

Naast onze gekende ijsbekers en dessertpotjes bieden we voor de feesttafel weckpotjes aan, gevuld met 2 soorten ijs, een sausje en een topping.

Deze glazen weckpotjes kan u gesloten opdienen. Zo heeft u enerzijds een ‘(corona)veilig’ dessert en kan u tevens tegemoet komen aan de verschillende individuele wensen van uw tafelgasten.

Voor de weckpotjes en hun deksels vragen we € 5,00 en € 1,00 borgsom. Die u bij teruggave van potje en deksel kan recupereren.

Frisse boswandeling

Heerlijk verfrissend muntijs wordt vergezeld door zoet frambozenijs en overgoten met chocoladesaus. De topping bestaat uit krokante chocoladeparels om dat echte after-eight gevoel te krijgen. Dit dessert is de ideale alcoholvrije ‘digestive’ na een stevig feestmaal.

Appelcrumble met calvados

Twee laagjes vanille-ijs worden afgewisseld met blokjes appel gebakken in boter en suiker en geblust met calvados. Bovenaan afgewerkt met een crumble.

Coffee and cream

Alle geneugten van een koffie met room en koekje gieten wij in een zalig ijsdessert. Ons mokkaijs gemaakt van eeuwenoude franse koffie combineren we met ons zacht roomijs en napperen met koffiesaus. We werken deze heerlijke afsluiter af met speculooscrumble van Lotus