Vanille

Onze vanille wordt gemaakt van verse vanillestokken rechtstreeks geïmporteerd vanuit Madagascar.

Chocolade

Pure Callebaut chocolade gesmolten in warme room zal uw ziel troosten en rust brengen.

Mokka

Een frans koffiemerk gesticht in 1878 zorgt nog steeds voor een zachte maar typische smaak in ons mokka-ijs.

Straciatella

Gesmolten callebaut chocolade wordt warm gegoten in het draaiende koele ijs en maakt zo de kleine krokante stukjes die knarsen tussen je tanden en smelten op je tong

Aardbei (seizoen)

Verse aardbeien uit Hoogstraten zullen uw tong doen tintelen van plezier.

Speculoos

Lotus speculoos heeft ondertussen haar naam gemaakt over gans de wereld. Niet de pasta maar de verse koekjes verwerken we in ons ijs.

Banaan

Heerlijke, in de zon gerijpte, banaan gepureerd tot een zachte mousse en vermengd met ons zalig roomijs. Een must voor elke sporter die na zijn inspanning deze ware trofee verdient.

Mango

Deze Aziatische steenvrucht is vooral gekend voor haar zoet-fris aroma. Gepureerd en vermengd met onze volle room komt ze volledig tot haar recht als een zonnig zalfje op je tong dat een glimlach op je gezicht tovert.

Nocciola (hazelnoot)

Als we aan hazelnoot denken, denken we aan Nutella. Maar ook in roomijs is deze noot overheerlijk. Deze noot zit vol vitamine E. Je kan dus zonder gene smullen van deze kleinnoot.

Pistache

Zeg geen ‘groen’ bolletje tegen echt ambachtelijk pistache-ijs want dan heb je geen natuurlijke pistache ijs. Roomijs vermengd met echte pistachenoten heeft slechts een licht groene schijn maar zit vol pistachesmaak zoals alleen ware liefhebbers er kunnen van genieten.

Amarena – kers

Deze italiaanse, van oorsprong zure, kers is door marinade in suikersiroop zo zoet dat je tanden er van gaan krullen. Maar voor een Italiaan is een amarena-kers proeven gelijk aan thuiskomen. De smaak brengt je terug naar je vakantieherinneringen en misschien wel je jeugd.

Frisco’s

Onze frisco’s worden met de hand gemaakt van zalig verse roomijs gedompeld in pure gesmolten Callebaut chocolade. Een echt ijsje uit het vuistje! Makkelijk om in de diepvriezer te hebben wanneer er onverwacht gasten komen en je geen dessert hebt voorzien.

Geef hier uw bestelling door

Grote goesting of sharingbekers

Kleine goesting bekers

Frisco's (handgemaakt)

U kan bij ons enkel cash betalen of met payconiq.